mail@nord-ad.dk     3697 0080
magasiner

Videobøger

En videobrochure, også kaldt en videobog. Måske kender du allerede konceptet, og ellers kan du hurtigt blive introduceret for det her. En videobog er en fysisk bog, som indeholder din virksomheds profilfilm. Det betyder, at du kan stå ansigt til ansigt med dine kunder og vise dem din profilfilm, uden du behøver computer eller tablet.

Står du for eksempel på en messe, kan du nemt tage en stak videobøger med og dele ud til interesserede. På den måde kan du præsentere dig for mange på én gang, og du sikrer dig, at alle potentielle, nye kunder får de samme oplysninger – hver gang.

SE filmen her

Videobogen er en rigtig god måde at komme i dialog med dine kunder på, fordi det er en anden type materiale end det, de normalt får stukket i hænderne. På den måde kan du nemt og simpelt gøre indtryk på kunderne samtidig med, at du adskiller dig fra dine konkurrenter.

Nå ud til dine udenlandske kunder med en videobrochure

Strækker din målgruppe sig ud over de danske grænser, er videobogen særlig optimal. Du kan vælge, at din profilfilm skal kunne afspilles på flere forskellige sprog, for eksempel tysk, engelsk, kinesisk osv. Det betyder, at du nemt og hurtigt kan markedsføre dig over for dine udenlandske kunder, fx ved at sende dem en udgave af din videobog.

Udskift let din profilfilm i din videobrochure

Vælger du at få lavet en videobog, skal du ikke fortvivle, hvis du senere hen får lavet en ny profilfilm. Du kan nemlig nemt udskifte filmen i din videobog til den sidste nye. Du kan selvfølgelig også bruge profilfilmen andre steder end bare i din videobog, fx på din hjemmeside eller i din mailsignatur.

Få lavet en profilfilm til din videobog

Mangler du en profilfilm til din nye videobog, så hjælper vi dig også gerne med at lave den. Klik her og læs mere om profilfilm, og hvad vi kan tilbyde dig.

Vil du høre mere om videobøger?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer


Referencer