mail@nord-ad.dk     3697 0080
magasiner

profilfilm

En profilfilm er en simpel og professionel måde at fremvise din virksomhed på, og så fungerer den bare rigtig godt som præsentationsmateriale på din hjemmeside. I din profilvideo kan du være ”ansigt til ansigt” med kunderne: De kan se dig, og de får fornemmelsen af, hvem du er. Filmen giver dig også en unik mulighed for at vise frem og fortælle, og det gør det lettere for dine kunder at sætte sig ind i, hvad du kan hjælpe dem med.

Når du vælger os, får du en profilfilm som:

  • er nøje tilrettelagt efter dine ønsker og behov
  • viser din virksomhed fra den bedste side
  • du kan bruge på din hjemmeside, på facebook, i din mailsignatur osv.

Aktivér dine kunder

Profilfilmen er et godt afbræk på en teksttung hjemmeside, og den giver kunderne mulighed for at være aktive, når de besøger din virksomhed online. Din hjemmeside bliver nemlig hurtigt mere spændende, hvis kunderne kan interagere med den og fx vælge at afspille videoer.

Brug profilfilmen i en videobog

Du kan også få inkorporeret din profilfilm i en videobog, som du kan overrække dine kunder, eller potentielle kunder, når du mødes med dem fysisk til møder eller på messer. Du kan se mere om videobøger.

Gør din film lækker med eksklusive droneoptagelser

Når du vælger at få lavet en profilvideo, kan du også få lavet flotte droneoptagelser for at give den visuelle side i din film en ekstra dimension. Med en dronefilm kan du vise kunderne vej hen til din virksomhed eller give dem et unikt indblik i det område, hvor din virksomhed ligger.

Vi laver din profilfilm for dig

Hos nord advertising laver vi gerne din nye profilfilm. Der kommer selvfølgelig et filmhold ud til dig i din virksomhed, eller hvor du nu ønsker, at filmen skal optages. Manuskriptet udarbejdes i tæt samarbejde med dig, så alt er planlagt, inden optagelserne går i gang.

Vil du høre mere om profilfilm?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer

Referencer