mail@nord-ad.dk     3697 0080
 • Facebookside

  Facebooksider

  Yderligere produkter

  facebook-firmaprofil En velgennemtænkt facebook-firmaprofil er et betydningsfuldt værktøj, når virksomheder skal vise et troværdigt og menneskeligt ansigt udadtil. nord advertisings kreative team kan hjælpe dig med at kickstarte firmaets facebookprofil. Vi står for: • Oprettelse på Facebook – eller opdatering af eksisterende profil • Valg og indsættelse af profilbillede og […]

  Vis detaljer
 • magasiner

  Distribution

  Yderligere produkter

  Har du tjek på din distribution? nord advertising har i løbet af de sidste mange år stået for produktion og distribution af mange brochurer og magasiner. Det betyder, at vi i dag har en stor viden om, hvordan vores kunder opnår en effektiv og prisbillig distribution af diverse udgivelser, især […]

  Vis detaljer
 • Magasinet Nordlys - Ruths Hotel, nord advertising

  Ruths Hotel

  Brochurer

  Nordlys Siden sommeren 2015 har vi udarbejdet det eksklusive magasin Nordlys for Ruths Hotel i Skagen. Magasinet udkommer to gange om året og giver læserne masser af inspiration til opholdet. Som annoncør kommer du ikke blot ud til hotellets gæster, men også cirka 4.800 sommerhuse i Nordjylland, der modtager magasinet […]

  Vis detaljer
 • Boogie - sommerfest - nord advertising

  Boogie

  Vores magasiner

  Boogie Boogie inspirerer dig, når du skal arrangere firmafest. I Boogie finder du tilbud fra cateringfirmaer, musikere og underholdning. Der er en bred vifte af annoncører i Boogie fra flere forskellige brancher. Din virksomhed har også mulighed for at annoncere i Boogie, som postomdeles til segmenterede virksomheder.

  Vis detaljer
 • Aktiv + - nord advertising

  Aktiv +

  Vores magasiner

  Aktiv+ Aktiv+ er et sundhedsmagasin for personer i alderen 55-75 år. I sundhedsmagasinet får du gode tilbud fra lokale virksomheder og institutioner samt artikler om et aktivt seniorliv. Annoncering i magasinet udvider din målgruppe med et segmenteret oplag på knap 12.000. Aktiv+ blev første gang udgivet i 2015 i samarbejde […]

  Vis detaljer
 • Rudolf firmajulefrokost - nord advertising

  Rudolf

  Vores magasiner

  Rudolf Magasinet Rudolf inspirerer virksomheder til at planlægge den perfekte firmajulefrokost. I Rudolf finder du tilbud fra leverandører og restauranter, som kan hjælpe jer med at arrangere jeres firmajulefrokost. Med en annonce i Rudolf bliver du distribueret til ca. 10.000 segmenterede firmaer og butikker, som skal afholde firmajulefrokost.

  Vis detaljer
 • Flytteguiden

  Flytteguiden

  Vores magasiner

  Flytteguiden Flytteguiden postomdeles pt. i 40 kommuner, til alle der skifter bolig. Flytteguiden hjælper dig på plads i dit nye hjem med gode tilbud fra lokale fagfolk og institutioner. Lokalsamfundet og erhvervslivet styrkes gennem Flytteguiden, da lokale erhvervsdrivende får mulighed for at annoncere i brochuren.

  Vis detaljer
 • Fremtidens Feriehus - nord advertising

  Fremtidens Feriehus

  Vores magasiner

  Fremtidens Feriehus I magasinet Fremtidens Feriehus får du gode råd til at spare på energien i dit feriehus. Mangler du professionel hjælp til et renoveringsprojekt i dit feriehus, kan du i Fremtidens Feriehus finde annoncer fra lokale fagfolk. Fremtidens Feriehus postomdeles til feriehusejere på deres privatadresse. Som annoncør i magasinet […]

  Vis detaljer
 • Magasinet Boligforbedring - nord advertising

  Magasinet Boligforbedring

  Vores magasiner

  Magasinet Boligforbedring I Magasinet Boligforbedring er der relevante artikler og annoncer, som handler om renovering og boligforbedring. Magasinet Boligforbedring postomdeles i mere end 40 kommuner til segmenterede husstande. Annoncører i Magasinet Boligforbedring når ud til en relevant og købestærk målgruppe.

  Vis detaljer
 • Løsblade/Flyers

  Løsblade/Flyers

  Yderligere produkter

  Løseblade/Flyers En folder eller flyer kan vise og beskrive din virksomhed med ord og billeder, og er oplagt til at uddele i en butik, på messer og lignende. Hos nord advertising kan du få designet flyers, som tydeliggør din virksomheds budskab.

  Vis detaljer
 • Annoncer - nord advertising

  Annoncesalg

  Yderligere produkter

  Har din virksomhed et medlemsblad eller magasin, som er svært at løfte økonomisk, kan vi træde til og klare finansieringen. På mediebureauet nord advertising tager vi os af annoncesalget i forbindelse med jeres virksomheds markedsføring. Vi klarer annoncesalg og finansiering, du står for opsætning – vi deler overskuddet. Vi står […]

  Vis detaljer
 • Visitkort - nord advertsing

  Visitkort

  Yderligere produkter

  Visitkort Et kreativt visitkort med et målrettet budskab og relevante oplysninger kan styrke din virksomhed overfor både kunder og samarbejdspartnere. Få grafikerne på nord advertising til at designe et unikt visitkort, der passer præcis til din virksomhed.

  Vis detaljer
 • Designlinje - Menzer Kristensen

  Designlinje

  Yderligere produkter

  Designlinje En designlinje kan for eksempel indeholde logo, brevpapir, visitkort og konvolutter. Din virksomhed får en unik og stilren designlinje, hvor der altid er en rød tråd i det, som du sender ud til dine kunder og samarbejdspartnere.

  Vis detaljer
 • Profilfilm - Mariagerfjord Vand

  Mariagerfjord Vand

  Profilfilm

  Mariagerfjord Vand Vi har udarbejdet en profilfilm på 2:30 for Mariagerfjord Vand, som manglede en film samt brochure til brug og information til borgere, som skal tilkobles det nye renseanlæg. Filmen bruges blandt andet på deres hjemmeside. nord advertising har tidligere udarbejdet en brochure for Mariagerfjord Vand.

  Vis detaljer
 • Flytteguiden Skanderborg
 • Profilfilm - FL Buur

  FL Buur

  Profilfilm
  Vis detaljer
 • Profilfilm - Boligselskabet Sct. Jørgen

  Boligselskabet Sct. Jørgen

  Profilfilm

  Boligselskabet Sct. Jørgen Vi har udarbejdet en 2 min profilfilm for Boligselskabet Sct. Jørgen, som er en præsentationsfilm, der viser boliger fra Boligselskabet Sct. Jørgen frem. Filmen kan hjælpe borgere til at finde den helt rigtige bolig. nord advertising har tidligere udarbejdet brochurer for Boligselskabet Sct. Jørgen.

  Vis detaljer
 • Profilfil - Stevns Kommune

  Stevns Kommune

  Profilfilm

  Stevns Kommune Vi har udarbejdet en profilfilm på 4:15 min for Børn og Læring i Stevns Kommune, som viser hverdagen på de stevnske skoler. Filmen som ligger på kommunens hjemmeside, skal gøre forældre og kommende elever endnu klogere på Stevns Kommunes arbejde og på deres skolevalg.

  Vis detaljer
 • Profilfilm - Parkens Privathospital

  Parkens Privathospital

  Profilfilm

  Parkens Privathospital Vi har udarbejdet en profilfilm på 2:30 min for Parkens Privathospital, som fortæller om hospitalets kompetencer og arbejdsområder. Profilfilmen bruges på deres hjemmeside, ved fremvisninger samt til patienter, leverandører og andre samarbejdspartnere. nord advertising har tidligere lavet profilfilm for flere Teres Hospitaler i Danmark.

  Vis detaljer
 • Orofilfilm Dronning Ingrids Hjem

  Dronning Ingrids hjem

  Profilfilm

  Dronning Ingrids hjem Vi har udarbejdet en 3 min profilfilm for Dronning Ingrids Hjem, som fortæller om, hvordan de sikrer kvalitet i plejen, viser deres flotte faciliteter og 2-rums boliger frem og beskriver nærværet og samværet på plejehjemmet. Filmen bruges som markedsføring over de næste tre år.

  Vis detaljer
 • Profilfilm - Bejstrup Maskinstation

  Bejstrup Maskinstation

  Profilfilm

  Bejstrup Maskinstation Vi har udarbejdet en profilfilm på 2:30 min for Bejstrup Maskinstation, som kalder sig selv for landmændenes supermarked. Filmen bruges i forlængelse af brochuren når Bejstrup er i dialog med potentielle kunder samt som generel præsentation af virksomhedens mange alsidige opgaver.

  Vis detaljer
 • A4-brochure - Poul Fræhr

  Poul Fræhr

  Brochurer

  Poul Fræhr Vi har udarbejdet en 24 siders A4 brochure for Lokalt Liebhaveri, som beskæftiger sig med liebhaveri i Østjylland. I brochuren fremvises liebhaverboliger adresseret til villaer i udvalgte postnumre. nord advertising har tidligere udarbejdet en 20 sider brochure for Lokalt Liebhaveri.

  Vis detaljer
 • A4-brochure - Odder Kommune

  Odder Kommune

  Brochurer

  Odder Kommune Vi har udarbejdet en 44 siders A4 brochure for Odder Kommune, som er en tilflytterbrochure, der byder nye borgere i Odder Kommune velkommen. I brochuren er interview med syv ildsjæle fra Odder Kommune.

  Vis detaljer
 • A4-brochure - Lokalt Liebhaveri

  Lokalt Liebhaveri

  Lokalt Liebhaveri Vi har udarbejdet en 24 siders A4 brochure for Lokalt Liebhaveri, som beskæftiger sig med liebhaveri i Østjylland. I brochuren fremvises liebhaverboliger adresseret til villaer i udvalgte postnumre. nord advertising har tidligere udarbejdet en 20 siders brochure for Lokalt Liebhaveri.

  Vis detaljer
 • TEKNIQ - 215x280

  215×280 – Tekniq

  Brochurer

  TEKNIQ Vi har udarbejdet 14 forskellige brochurer á 32 siders A4-format for installationsbranchen TEKNIQ, som tager udgangspunkt i at oliefyret skal på pension inden 2030. De 14 forskellige brochurer repræsenterer forskellige områder i Jylland, på Sjælland, Fyn/Langeland samt Lolland-Falster/Bornholm.

  Vis detaljer
 • Forbundet Arkitekter & Designere - 21x21

  Forbundet Arkitekter og Designere

  Brochurer

  Forbundet Arkitekter og Designere Vi har udarbejdet en 32 siders kvadratisk håndbog i formatet 21 x 21 cm til Forbundet Arkitekter og Designere som bygger bro mellem branchens virksomheder og uddannelsesinstitutioner. Karriere- håndbogen fokuserer på at rådgive og formidle informationer, som er relevante for arkitekter og designere på jobmarkedet.

  Vis detaljer
 • Kalender Morsø

  Kalender

  Yderligere produkter

  Morsø Kommune Vi har udarbejdet en årskalender for Teknisk Drift ved Morsø Kommune, som giver et overblik over arrangementer i Morsø Kommune, huskeliste for hver måned samt plads til at skrive i kalenderen. Kalenderen er efterfølgende blevet genoptrykt pga. stor efterspørgsel.

  Vis detaljer
 • Videobog - Strato

  Videobog – Strato

  Yderligere produkter

  Strato Vi har udarbejdet en digital præsentationsmappe for Strato Ventilation, som via en 2 min profilfilm viser, hvordan virksomheden arbejder. I den interaktive mappe (digitale videobog) kan der efter Stratos ønske vælges i mellem fire forskellige sprog: dansk, engelsk, spansk og kinesisk (mandarin).

  Vis detaljer
 • Avis - LandboSyd

  Avis – LandboSyd

  Brochurer

  LandboSyd Vi har udarbejdet en 16 siders avis for LandboSyd, som udkommer til jordbrugere i Sønderjylland og informerer om den rådgivning som LandboSyd tilbyder. nord advertising har udarbejdet LandboSyds avis to gange årligt siden 2013.

  Vis detaljer
 • A5 - IDA Karrierehåndbog

  A5 – IDA Karrierehåndbog

  Brochurer

  IDA Karrierehåndbog Vi har udarbejdet en bog på 148 sider i A5-format for IDA, Ingeniørforeningen Danmark, som er en håndbog for dimittender med det formål at kickstarte karrieren. nord advertising har udarbejdet karrierehåndbogen årligt siden 2011, og IDA indgår fremadrettet i samarbejdet med nord advertising.

  Vis detaljer
 • A4_Tværformat_BygningskontoretNord

  12 sider – Bygningskontoret Nord

  Brochurer

  Bygningskontoret NORD A/S Vi har udarbejdet en brochure på 12 sider i A4-tværformat for Bygningskontoret NORD A/S, som er et rådgivende arkitekt- og ingeniørfirma. Brochuren oplyser og informerer om individuelle løsninger til kunden.

  Vis detaljer
 • Copenhagen Fire and rescue

  16 sider – CPH Fire and Rescue

  Brochurer

  Copenhagen Fire and Rescue Vi har udarbejdet en 16 siders brochure i det kvadratiske format 21 x 21 cm for Copenhagen Fire and Rescue Copenhagen Airport. Brochuren bruges målrettet til at markedsføre deres brandskole, kursusprogram samt benyttes som en form for visitkort til udenlandske besøgende. Brochuren er på engelsk.

  Vis detaljer
 • Proforma brochure 15x30

  20 sider – Proforma A/S

  Brochurer

  Proforma Vi har udarbejdet en 20 siders digital brochure i specialformatet 15 x 30 cm for Proforma A/S. Proforma ønskede udelukkende en digital brochure i et stilfuldt format for at markedsføre udbuddet af deres firmagaver i den opdaterede profilbrochure. Proforma har tidligere fået udarbejdet en brochure hos os.

  Vis detaljer
 • Brochure AalborgMægleren A4

  24 sider – AalborgMægleren

  Brochurer

  AalborgMægleren Vi har udarbejdet et A4 magasin på 24 sider til AalborgMægleren, som ønskede at sætte mere skub i den nordjyske bolighandel ved at vise deres høje faglige kvalitet i forbindelse med en bolighandel. I magasinet præsenteres holdet bag AalborgMægleren sammen med deres samarbejdspartnere.

  Vis detaljer
 • Brochure AalborgForsyning A4

  20 sider – Aalborg Forsyning

  Brochurer

  Aalborg Forsyning Vi har udarbejdet en 20 siders A4-brochure for Aalborg Forsyning, som i 2014 kunne fejre 160 års jubilæum. Det var blandt andet i den anledning, at de ønskede at få udarbejdet en brochure men i højere grad på grund af manglen på oplysningsmateriale for vand samt natur- og […]

  Vis detaljer
 • Brochure VisitGrønland 21x21

  16 sider – Visit Greenland

  Brochurer

  Visit Greenland Vi har udarbejdet en kvadratisk brochure i formatet 21 x 21 cm på 16 sider for Visit Greenland, som har til formål at promovere Grønland som en anderledes rejsedestination. Visit Greenland havde ikke haft en generel brochure siden 2008, men ville imødekomme sine partnere og kundernes behov for […]

  Vis detaljer