mail@nord-ad.dk     3697 0080
magasiner

Magasiner

Vil du gerne fortælle nogle af de allerbedste historier fra din virksomhed? Så er du måske på jagt efter et mediebureau, som kan lave et magasin for dig. Hos nord advertising står vi for både udarbejdelse og tryk af magasiner, og vi hjælper dig gerne med at få lavet et lækkert et af slagsen.

Et magasin er en oplagt mulighed for at inspirere dine kunder og fortælle mere dybdegående om de fede tiltag og gode oplevelser fra din virksomhed.

Når du vælger os, får du et magasin:

  • som er unikt og viser dit personlige udtryk
  • tilpasset dine ønsker og behov
  • i både online og trykt udgave

Invitér kunderne indenfor

Mens en brochure giver dine kunder et hurtigt indblik i din virksomheds kompetencer og produkter, giver et magasin dine kunder muligheden for at opleve din virksomhed indefra – sammen med dig. Fyld magasinet ud med spændende cases, sjove facts og seriøse artikler om det, der rører sig netop nu og invitér kunderne med helt ind i hjertet af din virksomhed.

Magasiner i hele landet

Vi udgiver årligt en række danske magasiner i samarbejde med forskellige typer virksomheder overalt i landet, og vi udgiver også gerne dit. Nogle af magasinerne er annoncefinansierede, mens andre er finansieret af den enkelte virksomhed selv – det afhænger helt af ønsker og behov. Derudover udgiver vi også vores egne magasiner, for eksempel Magasinet Boligforbedring, Seniorliv og Rudolf, som også sendes ud i hele Danmark.

Dit magasin – dit personlige udtryk

Hos os er du sikker på at få et unikt magasin i høj kvalitet. Vi stiller en grafiker og en tekstforfatter fra vores kreative team til rådighed, og de udarbejder dit magasin i tæt dialog med dig. Har du for eksempel særlige ønsker til det grafiske udtryk eller det tekstlige indhold, finder vi den bedste løsning i samarbejde med dig.

Vil du høre mere om magasiner?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer


Referencer