mail@nord-ad.dk     3697 0080

KUNDEUDTALELSER


Aalborg Airport logo

Aalborg Lufthavn

“nord advertising har fra start været realistiske og skabt et produkt, der både dækker lufthavnens behov for og ønsker om at informere om vores rejser, oplevelser og nyheder. Samtidig har de skabt et produkt, der tilgodeser vores annoncører og deres behov for branding og goodwill. nord advertising har indtil videre udarbejdet fire udgaver af magasinet ’A Sense of Freedom’, og det er kun gået fremad. I 2012 var begge magasiner på omkring de 30 sider, i 2013 har gennemsnittet været 100 sider. Det viser, at nord advertising har været gode til at opbygge en troværdig og tillidsskabende relation med annoncørerne, hvoraf flere har deltaget 2, 3 og sågar 4 gange. “

– Martin Munkholt Andersen (Online Marketing Manager, Aalborg Lufthavn)

Aalborg Mægleren logo

Aalborgmægleren

“Vi er en forholdsvis nystartet mæglervirksomhed. Vi har brugt vores brochure som døråbner, og den har skabt opmærksomhed om os og de annoncerende firmaer. Den er blevet distribueret i 16.000 eksemplarer, og vi har fået meget positiv respons og konkrete henvendelser fra folk, der kan lide de værdier, den udtrykker. Processen har været super god. nord advertising er en velsmurt maskine med kompetente og dygtige folk, der ved, hvad de laver. Det er næsten uhørt, at man omkostningsneutralt kan få produceret så flot en 24-siders brochure og få den distribueret til så mange.”

– Bo Lynge (Ejendomsmægler MDE, Aalborg Mægleren A/S)

Dansk Boligforsikring logo

Dansk Boligforsikring

“Udformningen af vores annonce gik nemt, og da vi ikke ændrer vores budskab hele tiden, har vi genbrugt den mange gange. Vi har oplevet, at nord advertisings produkter er blandt de rigtige steder at annoncere for virksomheder med vores produktpallet. Samarbejdsformen er rigtig god. Vi har direkte og nem kontakt til Dennis – vi ved lige, hvem vi skal ringe til. “

– Rasmus Brandt Jensen (Salg og Forretningsudvikling, Dansk Boligforsikring)

Djursland Landboforening logo

Djursland Landboforening

“Da vi fik lavet vores brochure, var vi igennem en meget professionel proces med flere forskellige specialister indover. Alle medarbejderne hos nord advertising var gode til at give bolden videre, så vi hele tiden vidste, hvilken fase i processen vi var i. Det var et super godt forløb og en fornøjelse at møde kreative folk med godt humør. “

– Jørgen Flensborg ( Redaktør, Djursland Landboforening)

Hans Christian Anders Airport logo

Hans Christian Andersen Airport

“Vi har fået produceret en brochure hos nord advertising. nord advertising sikrede en kort proces, så der ikke var langt fra beslutning til overordnet projektplan. I mødet med konsulenterne har der været god stemning, og vi har mødt professionelle og kompetente folk i hele forløbet. Vi har udelukkende haft en positiv oplevelse med nord advertising. “

Christian Berg (direktør, Hans Christian Andersen Airport)

Kildebakken Plejcenter logo

Kildebakken Plejecenter

“På Plejecenteret Kildebakken har vi været meget glade for samarbejdet med nord advertising og den velkomstmappe, som de har udarbejdet til os. Vi bruger den ofte! nord advertising har været gode til at tage hensyn til vores ønsker og har givet os et produkt, som vi kan bruge sammen med vores eksisterende materiale. Vi vil bestemt gerne lade nord advertising løse opgaver for os en anden gang. “

– Vivian Vigsø (Plejecenterleder, Kildebakken)

LandboUngdom logo

LU Bladet og Intro Mag

“Gennem vores samarbejde med nord advertising har vi fordoblet vores indtjening på annoncer i vores magasiner. De har fundet nye annoncører, vi ikke selv havde tænkt på. Vi havde ikke troet, det var så let.
Hvis man som forening eller lille virksomhed ikke har luften til at sætte ekstra ind på annoncesalget, kan det anbefales at bruge nord advertisings sælgere. Alle får mere ud af det, og vores annoncører har et positivt billede af os gennem annoncesamarbejdet.”

– Jesper Hall (Redaktør på LU Bladet og Intro Mag)

Mariagerfjord Vand logo

Mariager Fjord Vand

“nord advertising har udarbejdet to brochurer og en profilfilm for os, og de har hver gang været gode til at skabe et skræddersyet produkt med det rette budskab. Drikkevandsforsyning og spildevandsafledning kan være komplicerede emner, som skal kommunikeres skarpt og præcist. nord advertising var gode til at bruge vores viden og idéer til at skabe et flot visuelt og informativt resultat. Vi har desuden kun haft gode oplevelser med deres fotograf, som er god til at sætte sig ind i det, der skal kommunikeres og vises.”

Søren Erikstrup (Direktør, Mariager Fjord Vand)

Hashøj Forsyning logo

Hashøj Kraftvarmeforsyning

“Forløbet omkring vores brochure har været rigtig fint, og vi har fået det produkt, vi gerne ville have. Til at starte med var jeg lidt skeptisk over for, om der ville blive lagt for meget pres på annoncørerne. Men efter samarbejdet med nord advertising har jeg fået et meget positivt syn på annonce-konceptet – det har været kompetente medarbejdere hele vejen igennem. Hvis jeg skal have lavet nyt markedsføringsmateriale en anden gang, vil jeg få det lavet på samme måde.”

– John Hansen (Driftsassistent, Hashøj Kraftvarmeforsyning)

Fælledgården logo

Centerchef, Fælledgården

“Da vi fik udarbejdet vores brochure ved nord advertising, opstod der et dilemma mellem to annoncører, men det fik Kenneth hurtigt løst. Problemet blev lynhurtigt vendt til noget positivt og endda med et kvalitetsløft. Det er sjældent, jeg har oplevet, at dilemmaer bliver løst med et endnu bedre produkt til følge.”

– Anne Birgitte Østergaard (Centerchef, Fælledgården)

LandboUngdom Midtvest logo

LandboUngdom MidtVest

“Jeg synes, vi har haft et godt samarbejde med nord advertising, og vi har fået nogle lækre produkter ud af det. De rammer målgruppen og viser, hvad det er for en organisation, vi er. nord advertisings medarbejdere er dejligt fleksible. De løser opgaven og kommer med input, så de tanker, man selv har tænkt, bliver udført – bare endnu bedre! Birgitte er min yndlingsgrafiker, derfor bruger vi hende til mange ting. Vi skriver selv teksten, og nord advertisings tekstforfattere kommer med input, så den bliver endnu mere spiselig for vores målgruppe. Jeg kan helt sikkert anbefale andre at bruge nord advertising – og gør det også.”

– Dorte Kvistgaard Jakobsen (Ungdomskonsulent, LandboUngdom MidtVest)

KF Halmfyr logo

KF Halmfyr

“Jeg var lidt betænkelig, fordi jeg troede det ville være for dyrt for mine sparringspartnere. Alligevel har vi fået en flot og professionel film, som vi bruger på messer og på vores hjemmeside. Vores oplevelse med filmselskabet var rigtig god. De filmede fra morgen til aften og gik ikke, før vi var tilfredse. Hele processen, fra første møde til vi fik filmen, har været professionel. Jeg vil gerne anbefale nord advertising til andre.”

– Thomas Clemmesen (Salgschef, KF Halmfyr)

Langslandsfort Koldkrigsmuseum logo

Koldkrigsmuseum Langelandsfort

“Man får jo nærmest mere end man regner med – overraskende og positivt samarbejde. Vi har et rigtig godt samarbejde med sælgeren Kenneth, der har et meget højt serviceniveau. Han vender altid hurtigt tilbage, når vi kontakter ham. Og det har været et meget konstruktivt forløb. Vi havde oprindeligt en standardannonce og fik et forslag tilbage med en ny annonce. Med lidt til rettelser er det blevet til en super ny annonce.”

– Gese Friis Hansen (formidler, Koldkrigsmuseum Langelandsfort)

Cystisk Fibriose Foreningen logo

Cystisk Fibrose foreningen

“Stor tak til nord advertising og jeres samarbejdspartnere for jeres flotte donation af to gode film til Cystisk Fibrose foreningen. Det har været en spændende proces fra idé til slut, i et godt og positivt samarbejde, hvor alles ekspertise er bragt i spil. “

– Helle Ousted (Cystisk Fibrose foreningen)

Aalborg Forsyning logo

Aalborg Forsyning

“Vi kan godt forstå, hvis nogen problematiserer, at et info-produkt er finansieret af annoncer. Det var en hurdle, vi kom over. Vi har fået en brochure, der passer os fint og som har god harmoni mellem annoncer og tekst. Der var en enkelt situation, hvor vi skulle vælge imellem at medtage en bagsideannonce, der kunne finansiere ekstra sider, og det layout, som vi havde tænkt os. Her fik vi rådgivning af nord advertising til den rigtige løsning for vores projekt. Vores brochure skulle indeholde mange informationer bl.a. om firmaets historie. Derfor havde vi meget tekstsparring. Til gengæld har vi fået en brochure, vi har brugt i forbindelse med invitationer til vores 160 års jubilæum og stadig kan have liggende på vores hjemmeside samt vedhæfte i medarbejdernes signaturer.”

– Klaus Kolind-Hansen og Henrik Andersen (Direktør for Aalborg Forsyning, Vand A/S / Chef for Aalborg Forsyning, Gas)

Haderslev Kommune logo

Haderslev Kommune

“I Haderslev Kommune har vi fået produceret både en Byggeguide og en Energiguide hos nord advertising – med stor tilfredshed. Selvom det drejede sig om teknisk svære emner, formåede de kreative kræfter hos nord advertising at gøre materialet indbydende og forståeligt for kommunens borgere, så det nu er nemmere for dem at finde rundt i junglen af regler, krav og muligheder inden for energi, nybyggeri, om- og tilbygning. Igennem begge projekter har vi været meget glade for samarbejdet med nord advertising. Der er ikke en finger at sætte på nogen af deres medarbejdere, og både vi og vores samarbejdspartnere, som har annonceret i brochurerne, har fået en kompetent og professionel behandling hele vejen igennem forløbet. Jeg vil ikke tøve med at lade nord advertising løfte opgaven igen.”

– Mikael Kjær-Jensen (Afdelingsleder hos Byg og Bolig, Haderslev Kommune)