mail@nord-ad.dk     3697 0080
magasiner

Facebooksider

Skal din virksomhed også på Facebook?

Facebook er et oplagt medie at markedsføre din virksomhed på. Det er nemt, billigt, og der er samtidig stort potentiale for at nå ud til lige netop din målgruppe, da der i forvejen allerede er godt 3,5 millioner danske brugere på Facebook.

Din Facebookside skal se professionel ud

For at din Facebook firmaside kommer godt fra start, er det alfa omega, at den fremstår professionelt, når dine potentielle kunder kommer forbi din virksomhed på Facebook. Det er derfor også meget vigtigt, at du har et profil- og coverbillede, der er i ordentlig opløsning og grafisk flot sat op, ellers kan dine mulige kunder nemt få indtryk af, at det er et useriøst firma, som de måske ikke har lyst til at handle hos.

Der er mange muligheder for din virksomhed på Facebook

Mulighederne på Facebook er mange, især når det kommer til Facebook markedsføring. Med en Facebookside har du nemlig mulighed for nemt og hurtigt at lave opslag, der lynhurtigt kommer ud til en bred gruppe mennesker helt gratis.

Du kan lave konkurrencer, som folk deler, og dermed kommer du endnu bredere ud.

Skal vi gøre det nemt for dig?

Hos nord advertising designer vi en professionel side med profil- og coverbillede og udarbejder en firmatekst, så du er 100 % klar til at gå i gang med at dele spændende opslag med din målgruppe

En køreklar Facebook firmaprofil koster kun 3.500 kr. og inkluderer:

• Oprettelse på Facebook – eller opdatering af eksisterende profil
• udarbejdelse og indsættelse af profilbillede og coverbillede
• Korrektur og indsættelse af kort firmatekst
• Max. 3 korrekturgange

Du leverer selv: Logo, billedmateriale

Sponsoreret opslag / annoncering

Ønsker du i stedet at ramme en mere præcis segmenteret målgruppe, kan vi også tilbyde at hjælpe med facebook-annoncer lokalt og landsdækkende. I prisen er grafisk hjælp og afrapportering inkluderet. Vil du høre mere om betalt annoncering, giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud.

Se mere om Facebook-sider på Nord-Digital.dk

Vil du høre mere om Facebooksider?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer

Referencer