mail@nord-ad.dk     3697 0080
magasiner

Distribution

Når du markedsfører dig, er det afgørende for succesen heraf, at du når ud til din målgruppe og rammer dem så præcist som muligt. En måde at gøre det på er gennem segmenteret distribution. Uden segmentering er du nødt til at sende dit materiale ud til alle i et bestemt område, og det betyder, at en stor del af dit materiale går til spilde. Dit materiale ender nemlig blot i postkasserne hos en lang række personer, som ikke er relevante i forhold til din virksomhed og dine produkter og servicer. Hvad end du ønsker at markedsføre dig med en flyer, en brochure eller noget helt tredje, kan du nøjes med at få trykt langt færre eksemplarer, når du benytter dig af segmenteret distribution.

Danmarks mest præcise segmenteringsprogram

Hos nord advertising gør vi brug af en unik form for segmenteret distribution, som gør det muligt for dig at nå ud til din specifikke målgruppe. Ved hjælp af Danmarks mest præcise segmenteringsprogram kan vi hjælpe dig med at få dit budskab ud til lige nøjagtig den målgruppe, du gerne vil ramme – uanset om du selv producerer materialet, eller du lader os stå for det.

Vi kan kombinere datakilder

Alle data i vores segmenteringsprogram bliver hentet fra de største og mest pålidelige dataudbydere i Danmark som f.eks. flytteregistret, BBR-registret og Danmarks Statistik. Ved at kombinere flere datakilder kan vi finde adresserne på lige præcis din målgruppe, og det sikrer dig den optimale markedsføring.

Målret din markedsføring med branchesegmentering

Vi kan også hjælpe dig, der ønsker at målrette din markedsføring mod andre virksomheder. Med vores branchesegmentering har du mulighed for at nå ud til virksomheder, som ikke er med i Post Nords modtagergruppe og derfor sjældent modtager reklamer. Herved får du en unik mulighed for at markedsføre dig eller skabe nye kontakter hos andre virksomheder, og det kan blive fordelagtigt på sigt.

Vil du høre mere om distribution?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer


Referencer