mail@nord-ad.dk     3697 0080
magasiner

Brochurer

Hos nord advertising designer vi billige brochurer i høj kvalitet – og vi designer selvfølgelig din brochure præcis, som du ønsker det. En brochure er en oplagt mulighed for at vise dine kunder – eller potentielle kunder – hvad du kan, og hvordan du adskiller dig fra dine konkurrenter. Du kan dele brochuren ud på messer eller direkte i din målgruppes postkasser, ligesom du kan lægge en elektronisk version op på din hjemmeside eller linke til den i din mailsignatur.

Når du vælger os, får du en brochure:

  • tilpasset din virksomheds ønsker og behov
  • i både en trykt og en online udgave
  • hvor grammatik og grafik er i top
  • i god kvalitet, som giver den et professionelt udtryk

Du vælger selv til og fra

Når du vælger at få lavet din brochure hos os, vælger du selv til og fra blandt forskellige tilbud og muligheder. Skal din nye brochure være på fire sider? Otte sider? Eller måske 12, 16 eller 20 sider? Skal den være kvadratisk, eller er du mere til en A4-brochure? Du vælger selvfølgelig også selv, hvor mange stk. du gerne vil have trykt.

Find den rigtige papirtype

Vi har en vifte af forskellige papirtyper, som du kan vælge i mellem, når vi designer din brochure, og du kan også tilkøbe en særlig overfladebehandling af forsiden i form af prægning, lak eller kachering, så din brochure skiller sig ud med et luksuriøst og professionelt touch.

Få hjælp af tekstforfatter og grafiker

Ønsker du hjælp til udarbejdelse af tekst og grafik, stiller vi gerne både tekstforfatter og grafiker til rådighed, som sammen med dig planlægger forløbet. Vi sender også gerne en fotograf ud til din virksomhed, så du er sikker på, at billederne i din brochure er i lækker kvalitet – og du får selvfølgelig rettighederne til alle de billeder, som bliver taget, så du også kan bruge dem på din hjemmeside.

Du kan altid få trykt flere brochurer

Når din brochure er trykt, leveres den direkte til din virksomhed, så du kan tage den i brug så hurtigt som muligt. Og du kan altid få et genoptryk senere, hvis du finder ud af, at du har brug for flere brochurer end dem, du først havde bestilt.

Vil du høre mere om brochurer?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer


Referencer