mail@nord-ad.dk     3697 0080
magasiner

Aviser

En avis kan være en rigtig god løsning for dig, som løbende ønsker at holde din målgruppe opdateret på det seneste nye. Især foreninger er glade for avisløsningen, fordi genren fordrer, at der tages fat i nyhederne, den gode historie og i spændende cases. Avisen er en god måde at holde din målgruppe opdateret på de nye og spændende tiltag, som sker hos din virksomhed eller den forening, du er en del af.

Færre omkostninger ved tryk af avis

Ved du fra starten, at du gerne vil have historier og nyheder ud jævnligt, er avisen særlig fordelagtig. Der er nemlig færre omkostninger forbundet ved at producere end avis end en brochure eller et magasin. Det skyldes blandt andet, at den er hurtigere at trykke og billigere at omdele på grund papirets vægt. Du kan derfor let få dine budskaber ud, når du vælger at få trykt en avis.

Direkte omdeling til din målgruppe

Har du et ønske om, at din avis lander direkte i din målgruppes postkasser, så hjælper vi dig gerne med at opnå netop det. Gennem segmentering kan vi finde adresserne på netop din målgruppe, og det betyder, at du ikke behøver at få trykt flere aviser end højst nødvendigt. Ønsker du ikke at få omdelt avisen, kan vi sørge for, at de bliver leveret direkte til dig, så du selv kan stå for distributionen.

Vi hjælper dig fra start til slut

Vi sørger for, at du får en avis i topkvalitet og hele processen foregår i tæt samarbejde med dig. Når du får lavet et produkt hos os, stiller vi en tekstforfatter og en grafiker til rådighed. Ønsker du selv at levere stoffet til din nye avis, er du selvfølgelig velkommen til det, og ellers kan du få hjælp til udarbejdelsen af artiklerne af en af vores tekstforfattere.

Vil du høre mere om aviser?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer


Referencer