mail@nord-ad.dk     3697 0080
magasiner

Annoncesalg

En annoncefinansieret løsning er oplagt for dig, der ønsker billigt præsentationsmateriale af høj kvalitet. Det kan være, du går og drømmer om at få lavet en profilfilm til din hjemmeside eller en brochure, du kan stikke i hånden på potentielle kunder, men at projektet er økonomisk svært at løfte – og her kan et annoncefinansieret materiale være svaret.

Mangler din virksomhed nyt præsentationsmateriale?

Vi sørger for:

  • Annoncesalg
  • En skræddersyet løsning til den enkelte annoncør
  • Udarbejdelse af det samlede produkt

Vi har stor erfaring med salg af annoncer

Salg af annoncer er en vigtig del af dagligdagen hos os. Vi har en hel afdeling bestående af cirka 20 friske, fuldtidssælgere, som hver dag ringer til eksisterende og potentielle, nye kunder med henblik på at sælge annoncer til en række af de materialer og produkter, vi udgiver. Det drejer sig blandt andet om annoncer i egne udgivelser – for eksempel Magasinet Boligforbedring, hvor en række fagfolk får tilbudt en annonceplads i den udgave af magasinet, som udkommer i deres lokalområde.

Vi sælger annoncepladser for dig

Vi hjælper også gerne med salg af annoncer til hjemmesider, medlemsblade, film, brochurer, kundemagasiner, aviser med mere. Ønsker du at få udarbejdet et annoncefinansieret materiale, kan vi hjælpe med at tage kontakt til dine leverandører og samarbejdspartnere og tilbyde dem en annonceplads i dit materiale. Ved annoncering er de med til at finansiere din nye brochure, film eller hjemmeside, som så bliver billigere, eller måske endda gratis for dig.

Fordelagtige annoncepriser

Når du og dine samarbejdspartnere går sammen om præsentationsmateriale til din virksomhed, er det ikke kun fordelagtigt for dig. Med en annonce i dit materiale kommer dine samarbejdspartnere direkte ud til deres målgruppe(r) til en fordelagtig pris, og hvad end det drejer sig om tryksager eller online materiale, sørger vi for, at den enkelte annoncør får den optimale synlighed i flere medier samtidig.

Vil du høre mere om
annoncesalg?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer


Referencer